Seneste blog post

Home-trainer

Hej.  Er der nogen der har en home-trainer de vil leje ud et par måneder eller evt. sælge. For en god ordens skyld: det er ikke til mig selv, men til sønnen. Mvh. Kim Jensen

Et lille tip til Garmin Edge

Til jer, der bruger Garmin Edge 810 og nyere.

Vi vil selvfølgelig alle blive lidt kede af det hvis vi kommer til at glemme eller på anden vis miste vores Garmin Edge. Hvis det skulle ske og det er en hæderlig person der finder den, kan du hjælpe vedkommende med at få den leveret tilbage til dig.

Du skal gøre flg.

1. Tilslut Garmin Edge med kabel til din PC.

2. Åbn stifinder på din PC og derefter mappen Garmin.

3. Næsten nederst under mapperne er et tekstdokument der hedder "startup".

Stjerneløbet

Hej ventouxvenner !Min sejr i stjerneløbet er nok ikke helt retfærdigt !Den sidste sløjfe jeg kørte, glemte jeg at dreje fra op mod Kirkerup, ved ikke hvor mange kilometers forskel det gør, før jeg kom i mål i Gundsølille. Det var bestemt ikke med vilje, men jeg tjekkede ruten en ekstra gang, da jeg kom hjem, og må så nok konstatere, at jeg forhåbentligt kun står til et lille tidstillæg, for den fadæse.mange hilsener fra Svend Aage

Uretmæssig vinder udtaler.......

 

Kære klubformand Ole
Jeg har levet i stolthed i 7 timer. Tak for den oplevelse. 
Jeg sørger for, at du snarest får tilbageleveret det fine dæk, jeg uretmæssigt er kommet i besiddelse af. Strit ikke imod. 
Hver eneste kilometer på det dæk ville være besudlet med visheden om noget grænsende til tyveri.
Tag ikke fejlen så tungt. Med din store indsats for klubben må der nødvendigvis opstå "smuttere", og regnefejl er dog set større. 
Mange hilsner
Henrik