Partidskørsel afviklet

Der var i år kun 7 ryttere til start i sommercuppens Salon Nærvær partidskørsel, som blev afviklet på en tørvejrsaften med tilstedeværelsen af den evigt friske træningsmakker - blæsten.

Løbskommisær Ole K. var trods rejsefeber og -travlhed mødt op for at foretage den spændende lodtrækning. Efter første runde af lodtrækningen stod det klart at Tonni og Henrik samt Endre og Ture dannede par. Derimod havde Mette, Otto og Jens F mindre held med match og stod slukørede tilbage med et lodtrækningsnummer uden makker. For Jens F nok den optimale løsning i forhold til hans vinderchancer, mens §13 kom i spil og svejsede Mette og Otto sammen i par nummer 3.

Efter løbet indtog vi pizza i dejlige omgivelser som Jens F beredvilligt igen i år stillede til rådighed. Under middagen blev vinderpræmien af den sidste Salon Nærvær partidskørsel overrakt. Næste års partidskørsel vil blive afviklet som "gammel vin på nye flasker". Konceptet videreføres, mens sponsornavnet er væk da kontrakten ikke forlænges. Tak til Ulf´s Modeklip / Salon Nærvær for støtte gennem mange år.
Når nu ordet flasker er nævnt -> Henrik har lovet, at han før næste indkøb af øl enten søger rådgivning alternativt udliciterer opgaven til glæde for øldrikkerne. Ikke to katastrofer i træk.

Ole´s sædvanlige indsigt i formkurver og rytternes dagsform samt fordeling af handicap resulterede i et særdeles tæt slutresultat (i hvert fald for så vidt angår de sekundære placeringer)
Hvordan løbet gik ses under sommercup stillingen.